BOTH legt de lat hoog. Dat voel je aan alles.

Al meer dan een halve eeuw is schoenenspecialist BOTH een begrip in Rotterdam en omstreken. De elegante winkel aan de
Van Oldenbarneveltplaats onderscheidde zich in de jaren vijftig al met een uitmuntende persoonlijke service en schoenen die uitblinken in pasvorm, kwaliteit en design.

Vandaag de dag is hier eigenlijk niets aan veranderd. Nog altijd is BOTH een niet te missen hotspot waar kwaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. Een winkel met een uitgebreide collectie, waar altijd vooruitgekeken wordt naar de nieuwste trends.

Een unieke schoenenwinkel

Voor klanten van BOTH levert dit een geweldige winkelervaring op. Dit is een plek waar nog écht aan u wordt gedacht. Naar welke schoenen u ook op zoek bent. Iedereen is welkom bij BOTH. Man en vrouw, jong en oud, trendy en klassiek, zakelijk en privé. Bij BOTH zijn service en kwaliteit niet zomaar woorden. Ze zijn een way of life.

Een warm bad van aandacht

Wie BOTH binnen wandelt, wordt ontvangen in een warm bad van kwaliteit, betrokkenheid en onverdeelde aandacht. Mannen vinden er stoere en elegante merken als Van Bommel, Greve, Mephisto, Giorgio en Sebago. Modebewuste dames kunnen hun voeten verwennen in ons gloednieuwe damesfiliaal met een zeer uitgebreide collectie, waaronder exclusieve designerlabels als Arche, Panara, Sophie Sposa, Floris van Bommel, Donna Carolina en Pas de Rouge.

Een schoen uit duizenden

Een schoen van BOTH wordt door de eigenaar zélf geselecteerd en aan de collectie toegevoegd. Je moet als schoen dus van goeden huize komen als je een plaatsje wilt verdienen in de winkel. Dit zorgt voor een ongekende mate van betrokkenheid. Betrokkenheid bij het product, maar uiteraard ook bij de klanten. BOTH legt de lat hoog. En dat voel je aan alles.

 

africa.jpg


 

Een tweede leven

 

Annemieke van der Meer-Spijker ging in november 2011 naar Kids Rights/St. Josephs Care in de buurt van Pretoria. Voor de projecten die zij bezocht had ze o.a. kladblokken, schriften en spellen bij zich. Alle spullen waren verdeeld over diverse (herbruikbare) tassen en achtergelaten op de projecten. Zo hebben ook onze tassen een mooi tweede leven bij een kinderopvang in de township Wolvenkop.