Goed onderhoud is belangrijk voor het behoud en comfort van uw schoenen. Het verlengt de levensduur en zorgt voor een verzorgde uitstraling.

Hier alvast enkele onderhoudstips om u op weg te helpen:

  • Het is aan te raden om, vóórdat u uw nieuw paar schoenen draagt, deze te voorzien van het juiste beschermingsmiddel;
  • Draag niet elke dag hetzelfde paar schoenen, wissel regelmatig van paar;
  • Laat uw schoenen na aankoop minimaal 24 uur rusten en gebruik bij voorkeur cederhouten schoenspanners;
  • Laat uw schoenen drogen bij kamertemperatuur. Droog ze NOOIT met behulp van een warmtebron zoals een kachel of een föhn.

Onderhoudsmiddelen

Uw schoenen verdienen de beste verzorging. Wij adviseren u daarom de producten van Collonil en Saphir. Deze ambachtelijke producten geven de juiste voeding en verzorging aan de hoogwaardige materialen van uw schoeisel. Let wel dat ieder materiaal zijn eigen verzorging en onderhoud behoeft.

Om zeker te zijn van een ambachtelijke reparatie kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Wij zien toe op de juiste wijze van reparatie omdat wij samenwerken met een schoenmaker die is aangesloten bij de Stichting Kwaliteitsreparaties Nederlandse Schoenfabrikanten. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een kwaliteitsreparatie van uw schoenen. Bij de reparatie worden er, waar dat kan, originele materialen gebruikt. Uw schoenen blijven daardoor dezelfde goede eigenschappen behouden als bij aanschaf.

Lees hier meer over het onderhoud van uw schoenen
Ook studenten verdienen de beste schoenen

Studenten kunnen onder speciale voorwaarden voordelig schoenen kopen bij Both schoenen.
Vraag hiernaar in de winkel of stuur een e-mail naar info@bothrotterdam.nl voor meer informatie.

Maatwerk van absolute topklasse

Bij Both Schoenen bieden wij u Embassy Confectie Maatwerk aan. Ambachtelijk vervaardigde schoenen van absolute topkwaliteit. Dit betekent dat u net zolang past totdat u de juiste schoen hebt gevonden die u als gegoten zit. In onze winkel vindt u een grote collectie pasmodellen, die variëren van de maten 38 t/m 50. Daarbij heeft u de keuze uit zes verschillende breedtes.

Wanneer u de perfect passende schoen heeft gevonden komt het meest bijzondere moment van het Embassy Confectie Maatwerk: u stelt zelf de schoen samen. U bepaalt dus zélf hoe uw ideale schoen eruit zal gaan zien. Het model, de kleur, de ledersoort (gladleder, suède, etc) en de zool...

Na drie weken heeft u de exclusieve schoenen geheel naar eigen stijl.